Neohodnoceno

MuscleTech Nitro-Tech Casein Gold 2280 g

Čistý - koncentrovaný 100% micelární kasein. V každé jedné porci dostanete do těla 24 g nejčistší formy micelárního kaseinu. Micelárního kasein Muscletech obsahuje několik různých bioaktivních frakcí, které jsou zachovávány v procesu mikrofiltrace.



Varianta
Můžeme doručit do:
19.5.2021 19.5.2021 Zvolte variantu
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 495/COK 495/COO Zvolte variantu
Značka: MuscleTech
1 100 Kč
Kategorie: Proteiny

Čistý - koncentrovaný 100% micelární kasein. V každé jedné porci dostanete do těla 24 g nejčistší formy micelárního kaseinu. Micelárního kasein Muscletech obsahuje několik různých bioaktivních frakcí, které jsou zachovávány v procesu mikrofiltrace.


Ak hľadáte ideálnu voľbu pre náhradu stravy medzi jedlami, alebo ak chcete pre telo zabezpečiť niekoľkohodinový prísun kvalitných aminokyselín, je tento kazeín tou pravou voľbou!

Bioaktivní frakce kaseinu:

  • Alpha S1 Casein - nejpočetnější zastoupena frakce kaseinu, podílí se na transportu kaseinu z endoplazmatického retikulu do Golgiho aparátu.
  • Alpha S2 Casein - hydrofilní části micelárního kaseinu.
  • Beta kasein - tato frakce může mít různé biologické funkce a přináší bioaktivní peptidy. Obsahuje hydrofilní a hydrofobní části, které jsou důležité při interakci micelárního kaseinu.
  • Kappa Casein - tato frakce stabilizuje citlivý micelární kasein a pomáhá prodloužit trávení vašeho kaseinu.

Složeni 1 dávky 30g
Calories 110
Calories From Fat 5
Total Fat 0.5 g
Saturated Fat 0.5 g
Trans Fat 0 g
cholesterol 45 mg
Total Carbohydrate 2 g
Sugar 1 g
proteín 24 g
calcium 568 mg
sodium 170 mg

 

složení: Micellar Casein Protein, Natural And Artificial Flavors, Salt, Soy Lecithin, Silicon Dioxide, Sucralose, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Acesulfam Potassium.

 

Informace pro alergiky: Zpracované v zařízení, které zpracovává vejce, mléko, sóju, pšenici, a ořechy přísady.




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: